Over HR Netwerk Zeeland

Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen op het gebied van HR-vraagstukken, om samen beter de uitdagingen op de Zeeuwse arbeidsmarkt aan te kunnen; dat is het doel van HR Netwerk Zeeland. Offline, maar vooral ook online. HR Netwerk Zeeland is er voor iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor HRM bij een in Zeeland gevestigde werkgever én een goede balans hanteert tussen halen & brengen.

Introductievideo

Hoe het begon

In 2019 kwam een groep enthousiaste Zeeuwen uit bedrijfsleven en overheid bijeen. Allemaal droomden en geloofden zij in een sector overstijgend Zeeuws HR netwerk. Zij organiseerden toen een groot HR event in de Timmerfabriek in Vlissingen, waarin workshops werden gehouden, kennis werd gedeeld en netwerken centraal stond. Tijdens dat event werd de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van het netwerk. 

Nu staat het er: HR Netwerk Zeeland is een netwerk voor iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor HRM bij een in Zeeland gevestigde werkgever. Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen op het gebied van HR-gerelateerde vraagstukken in Zeeland; dat is het doel van HR Netwerk Zeeland. Zo kunnen we samen beter de uitdagingen op de Zeeuwse arbeidsmarkt aan.

Het Kernteam bestaat uit: 
Brenda Bosman (Vermeer), Jim Goedhart (ZeeuwseVacaturebank.nl), Eva Jeremiasse (Eva Projecten & Advies), Hans Scheers (Xapax), Ingmar Van Leerzem (UWV), Dorinda Verhage (Werken voor Zeeland) & Kyra Verstijnen (Zeeuwland & Zuidwest Samenwerkt). 

Ben je net zo enthousiast als wij? Dan nodigen we je van harte uit om mee te denken en doen.