Over HR Netwerk Zeeland

Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen op het gebied van HR-vraagstukken, om samen beter de uitdagingen op de Zeeuwse arbeidsmarkt aan te kunnen; dat is het doel van HR Netwerk Zeeland. Offline, maar vooral ook online. HR Netwerk Zeeland is er voor iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor HRM bij een in Zeeland gevestigde werkgever én een goede balans hanteert tussen halen & brengen.

Introductievideo

HR Netwerk Zeeland: wat is het nou eigenlijk? Hoe werkt het? Waar is het voor bedoeld? Wat kun jij er aan hebben?

Hoe het begon

In 2019 kwam een groep enthousiaste Zeeuwen uit bedrijfsleven en overheid bijeen. Allemaal geloofden zij in de kracht van een sector overstijgend Zeeuws HR-netwerk. Zij organiseerden toen een groot HR-event in de Timmerfabriek in Vlissingen, waarin workshops werden gehouden, kennis werd gedeeld en netwerken centraal stond. Tijdens dat event werd de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van het netwerk en online platform. 

Nu is het er: HR Netwerk Zeeland is een netwerk voor iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor HRM bij een in Zeeland gevestigde werkgever. Samenwerken, kennis delen en elkaar helpen op het gebied van HR-gerelateerde vraagstukken in Zeeland, online & offline; dat is het doel van HR Netwerk Zeeland. Zo kunnen we samen beter de uitdagingen op de Zeeuwse arbeidsmarkt aan.

Het Kernteam bestaat uit: 
Brenda Bosman (Bouwgroep Peters), Carina Boutkan (ZorgSaam), Dorinda Verhage (Werken voor Zeeland), Eva Jeremiasse (Eva Projecten & Advies), Geralda Jansen (Ozeo), Hans Scheers (Xapax), Ingmar Van Leerzem (UWV), Jelmer Holm (Fit2Work), Jim Goedhart (De Zeeuwse Connectie/ZeeuwseVacaturebank.nl) & Kyra Verstijnen (Zeeuwland & Zuidwest Samenwerkt). 

Ben je net zo enthousiast als wij? Dan nodigen we je van harte uit om mee te denken en mee te doen.