Kennis- en interessegebieden

Bij het aanmelden vragen we je aan te geven waar je kennis en je interesse ligt. 

Kennisgebieden

Allereerst geef je (naast je persoonlijke gegevens) je kennisgebieden aan. Dat zijn de onderwerpen waar jij verstand van hebt en waarover mensen jou kunnen benaderen als men een vraag heeft. Wanneer er op het platform nieuwe berichten in jouw kennisgebieden zijn, ontvang je hierover een notificatie. Zo kun je andere leden helpen. Je kennisgebieden zijn automatisch ook je interessegebieden.

Interessegebieden

Daarnaast kun je aangeven wat je overige interessegebieden zijn. Dat zijn de onderwerpen waar je graag meer over zou willen weten of waar je misschien vragen over wilt stellen. Zo kunnen andere leden jou helpen. Ook hier geldt: bij nieuwe items ontvang je hierover een notificatie.

HR Netwerk Zeeland is niet bedoeld voor het plaatsen van commerciële berichten en specifieke vacatures of werving- en selectieoproepen. 

Denk mee

Het platform is dynamisch. We hebben geprobeerd de categoriën zo samen te stellen dat elk onderwerp aan bod kan komen, maar we horen graag van je als je verbetermogelijkheden ziet.

Online en offline

Online

Op dit platform delen we kennis, helpen we elkaar en werken we samen aan HR-gerelateerde vraagstukken. Hoe meer deelnemers we hebben, hoe beter het werkt en hoe meer we kunnen bereiken. Dus meld je aan en zeg het voort!

Offline

HR Netwerk Zeeland organiseert ook regelmatig live-events voor de leden, waar kennis delen en netwerken centraal staat. Zo bieden wij kennissessies en inhoudelijke bijeenkomsten én natuurlijk ook netwerkmogelijkheden om kennis te maken en bij te praten met Zeeuwse HR-collega's.

Graag tot ziens tijdens een van onze eerstvolgende events!
 


Lidmaatschap

Als lid van HR Netwerk Zeeland heb je toegang tot het online kennisplatform, kun je direct contact leggen met andere leden en krijg je inzicht in wat er allemaal te doen is op jouw vakgebied in Zeeland.

Wie kan lid worden?

Wij vinden de mens belangrijker dan de functie of de werkgever. Daarom word je lid op persoonlijke titel. We verwachten van al onze leden de bereidheid om zowel anderen te helpen door kennis te 'brengen' als om informatie te 'halen'.

Voorwaarde voor lidmaatschap is dat je jezelf in je werk bezig houdt met HR-gerelateerde zaken. Misschien heb je een specifieke HRM functie, of je werkt bij een kleinere organisatie en HRM is een neventaak. Het kan ook zijn dat je eigenaar bent van een bedrijf, of dat je leiding geeft aan een organisatie of afdeling.

Kosten

HR Netwerk Zeeland is een initiatief van diverse Zeeuwse werkgevers en organisaties, wordt verzorgd vanuit een stichting zonder winstdoel en wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Provincie Zeeland. Daarom is het lidmaatschap in de eerste periode gratis. Nu aanmelden betekent dus dat je een jaar lang gratis lid bent! Voor aanmeldingen vanaf 1 januari 2025 geldt een introductietarief van €15,- per jaar. Dit om de kosten van het netwerk, het platform en de events te kunnen dekken. Geen zorgen: je kunt altijd opzeggen en zit dus nergens aan vast.